Viktig info gällande Crazyresan

mån, Jan 4, 2016

Nyheter, Supporterresor


På lördag är det äntligen dags. Årets häftigaste resa tar sin början, det har varit fullbokat länge och du är en av dem som säkrat sin plats i god tid!

Eftersom vi är så många som reser finns det en del saker alla bör känna till. Så även om det här mailet verkar tråkigt, läs igenom det för det innehåller en del viktiga grejer.

Avresa

Bussarna går 10.00 från Skellefteå Kraft Arena. KOM I TID, gärna en stund före! Vi hinner inte vänta in förseningar och måste hinna bocka av alla på listan. Buss 1 och 2 är partybussar, buss 3 är nåt slags mellanting och buss 4 och 5 är lugna bussar. Bussarna är tydligt skyltade.

Ni som ska stiga på längs vägen (Bureå, Ånäset, Umeå) – svara på detta mail och meddela oss! Påstigning blir på de vanliga ställena (E4 i Bureå, stora busshållplatsen i Ånäset och mittemot Max i centrala Umeå).

 

Betalning för mat

Eftersom vi är fem fyllda bussar och alla ska äta grillbuffé vill vi att man betalar den i förväg. Vi har ingen möjlighet att ta betalt av alla ombord på bussarna och det skulle ta enormt lång tid att lösa det i dörren på Harrys.

Buffén kostar som bekant 100 kr, betala den så fort du kan men senast på fredag! Glöm inte att skriva vem eller vilka du betalar för.

  • Swish: 12345 82466
  • Bankgiro: 5498-1279
  • Eller i NP-shoppen under matchen på onsdag (kort, kontant, Swish)

 

Matchbiljett

Du får din matchbiljett på bussen när vi närmar oss Övik. Biljetten gäller även som matbiljett och kan inte ersättas, så tappa inte bort den!

Eftersom vi är så många på resan har vi både bortastå och massor av sittplatser runt omkring. Vi delar ut biljetterna utan prioritering, ni som råkar få en sittplats har naturligtvis den men vi räknar med att alla står upp, ungefär som på bortasektionen på Hovet.

 

På bussen

Vi vill ju gärna hinna äta och dricka ordentligt på Harrys före matchen, så försök hålla tiderna på rastplatserna. Busschauffören kommer meddela när bussen rullar igen.

Det finns gott om sopsäckar på alla bussar – ANVÄND DEM! Vi måste själva städa bussarna efteråt och är det för smutsigt riskerar vi höga kostnader, och att kanske inte få åka med bussbolaget fler gånger.

Här hittar du våra allmänna reseregler

Har ni några funderingar går det som vanligt bra att maila oss på info@northpower.nu, eller ringa NP-telefonen 072-227 8982 (där vi svarar i mån av tid).

Det här blir en resa att minnas. Nu kör vi!