Träffa North Power och vinn matchtröja på torsdag!

ons, Nov 21, 2012

Artiklar, Nyheter, Supporterresor

Undrar du också vilka det är som gör alla tifon och andra läktararrangemang i Skellefteå Kraft Arena? Hur man tillverkar en 150 kvm stor flagga och hissar upp den? Vem det är som står på podiet med megafonen och driver på publiken? Vem som fixar bortaresorna och hur det där funkar?

På torsdag 18.00 – 19.00 har du chansen att träffa North Power i loungen bakom södra läktaren/i sydvästra hörnet och få svar på alla dina frågor!

 

North Power firade tioårsjubileum i fjol och har runt 500 medlemmar varje säsong. Ett medlemskap kostar 150 kronor och ger fri entré till tre hemmamatcher och en rad andra förmåner, bland annat kostar ett årskort på Friskvårdskompaniet 2850 kr istället för 4200 kronor! Halvårskortet rabatteras också och kostar 1800 kr istället för 2400 kr. Dessutom får man möjlighet att köpa billigare souvenirer i NP-shoppen, samt att åka med på bortaresorna.

Inför matchen mot Växjö på torsdag får du träffa killarna och tjejerna som driver North Power. De bjuder på kaffe och pepparkakor, svarar på alla tänkbara frågor och berättar om reseprojektet ”Crazy Gävle”, som går av stapeln den 13 januari. Oscar Möller och Bert Robertsson finns också på plats – ta chansen att ta ett snack med dessa stjärnor! Och naturligtvis kan du bli medlem på plats.

North Power ordnar också en tävling där vinnaren får Tomas Skogs signerade matchtröja från förra säsongen. Vad tävlingen går ut på? Det får du veta om du tar dig till loungen före match i morgon. Titta förbi en sväng, du är hjärtligt välkommen! Glöm inte att vi kör igång redan 18.00 så kom inte alltför sent till arenan.

 

/Trollet

redaktionen@northpower.nu