Skarprättare: FRAMÅT!

ons, Apr 4, 2012

Nyheter

Efter en sprudlande tillställning på hemmaplan under tisdagen är det nu dags att dränka den sista livsgnistan råttorna kan tänkas ha kvar. Kapten Ericsson och hans pluton av skarprättare som går under benämningen Skellefteå AIK ska nu lägga den sista stenen i gravröset som fram till på torsdag kallas för ”Hovet”!

 

Nyckel nr 1 till matchen är att komma lika långt in under skinnet på Viktor Fasth som i tisdags. När han är irriterad tappar han allt fokus på spelet och drar på sig utvisningar, vilket är kraftigt kontraproduktivt. Med tanke på att reserven Markus Svensson diagnosticerades med en hjärnskakning efter smällen han fick i båset så lär back-upen heta Nicklas Lundström. För er som inte känner till honom är han en fjunig 19-åring med hela 14 slutspelsmatcher under bältet, varav 8 i J18 och resterande i J20. Med en förbannad Fasth i målet är minst halva matchen vunnen!

Åtta kassar släppte han senast, hur många blir det härnäst? Bild: NisseJ @ NP-Forumet

 

Nyckel nr 2: Håll – uppe – farten! I tisdags blev det nästan pinsamt uppenbart att om AIK bara gasar på för fullt så hänger inte Gnaget med! Det är dags att lägga ner den fula ovanan att ge Gnagarna drömöppningar med 2-0 i baken tidigt i matcherna, och istället se till att ge dem en ännu värre mardrömsstart än i tisdags! AIK har i grunden en klart bättre fysik än vad Gnaget har och det gäller att utnyttja det till fullo! Det råder knappast något tvivel om att råttorna kommer att slåss till sista blodsdroppen för att förlänga sitt lidande med en match till. Skadeskjutna djur är farligast, och det gäller sannolikt även rabiessmittade råttor. Därför gäller det att punktera ballongskallen innan match och ladda på för fullt med råttgift, råttfällor, hagelgevär och truppminor!

 

Jag vill inte se något jävla trams om att slå av på takten bara för att vi leder med ett mål eller två. Gnaget skall tas av daga på brutalast möjliga vis! Deras fall ska få dem att ångra att de ens kom till slutspel! Jag vill att Gnagarna ska se tillbaka på tisdagsmatchen och tänka ”om det ändå vore som Semi 5 istället för det här helvetet vi är i just nu!”

 

HATA LÖVEN!

NU JÄVLAR GÅR VI FÖR ÅTTAN!!

 

/Markman

redaktionen@northpower.nu

, ,