Information om storsatsningen CRAZY Gävle 12/1 2013

mån, Dec 10, 2012

Nyheter, Supporterresor

Varje år gör North Power minst en storsatsning på en bortamatch. Fans från både norr och söder bemannar ett flertal bussar (eller privat fortskaffningsmedel) och intar en motståndararena med sång, flaggor och oemotståndlig stämning. Förra årets resa till Timrå översteg nog de flestas förväntningar, klackupplevelsen och gemenskapen nådde en ny höjdpunkt för föreningen. Nu är det dags igen - den här gången går resan till Gävle, och det kommer förmodligen bli den maffigaste resan någonsin. Se till att inte missa årets supporterhöjdpunkt, för det här kommer det talas om länge!

Varje år gör North Power minst en storsatsning på en bortamatch. Fans från både norr och söder bemannar ett flertal bussar (eller privat fortskaffningsmedel) och intar en motståndararena med sång, flaggor och oemotståndlig stämning. Förra årets resa till Timrå översteg nog de flestas förväntningar, klackupplevelsen och gemenskapen nådde en ny höjdpunkt för föreningen. Nu är det dags igen – den här gången går resan till Gävle, och det kommer förmodligen bli den maffigaste resan någonsin. Se till att inte missa årets supporterhöjdpunkt, för det här kommer det talas om länge!

Vilka kan hänga med?

Traditionen bjuder att det är lite olika karaktär på de bussar som åker iväg. Bussarna från Skellefteå brukar delas upp i någon lugnare buss för den som vill det, till åtminstone en buss som bjuder på högre volym och festligare stämning. Välj den buss som passar dig! Från Stockholm är bussarna av tradition lite mer blandade, med lugnare stämning längst fram i bussen och lite festligare och ljudligare längst bak. Sammanfattningsvis – det finns plats för ALLA på våra resor, allt ifrån hardcore-fans till barnfamiljen. Så länge du har hjärtat impregnerat i svart och gult och vill stötta laget och är nyfiken på supporterkulturen när den är som bäst så är du helt rätt ute att boka en plats. Skynda, innan de tar slut!

Har du fler frågor? Läs och ställ frågor på forumet! Det här är den största händelsen under året, och om du vill vara med om tillfället när vi är som flest och sjunger som starkast så är det den här resan du vill vara med på.

Reseinformation

Arrangerade resor går från dels Skellefteå med North Power och dels från Stockholm med NP Stockholm. North Power kommer preliminärt åka ner med tre bussar, totalt 150 platser, NP Stockholm åker i två bussar och totalt 93 platser. Totalt har vi alltså 243 platser reserverade i Läkerol Arena på Bortastå respektive sektion G1. För att försäkra dig om någon av dessa platser måste du alltså säkra dig en plats på någon av resorna från antingen Skellefteå eller Stockholm.

Bild
Bild

Ett alternativ är att du köper en egen biljett i närheten av dessa sektioner, förslagsvis F1 så nära G1 som möjligt eller H1 så nära bortastå som möjligt, och tar dig till arenan för egen maskin.

http://www.ticnet.se/event/brynas-if-skelleftea-aik-biljetter/220269

Information om respektive resa
För den mest aktuella infon, se forumet.

Resa från Skellefteå

Tid för avfärd fastställs senare. Matchstart 18.30.

Paketpris på totalt 500 kr – då ingår resa, biljett och en CRAZY T-shirt till alla. Till resan från Skellefteå krävs kontant förskottsbetalning i vår shop på hemmamatcherna. För ev. andra betalningslösningar – se forumet. Medlemsskap är obligatoriskt och kan lösas inför resan.

Anmälan kan göras på 072-2278982 och i NP-Shopen.

Antal anmälda : 40/150

Resa från Stockholm

Avfärd från Vasagatan 16 ( tid kommer senare ca: 14.30-15.30 ). Matchen börjar 18.30.

Paketpris på totalt 300 kr då ingår resa, biljett och en CRAZY T-shirt till alla. ( medlemskap i NP-Stockholm krävs, går att lösa på bussen)

Anmälan: skicka ett mejl med rubrik CRAZY Gävle till npsthlm@gmail.com ange: Namn, medlemsnummer och mobilnummer.

Antal anmälda : 72/93

/schteffe

,